banner
banner
banner

PRODUK HOT

Kita spesialis ing ngekspor Insektisida Rumah Tangga, Pestisida, Veterinary, Kontrol Lalat, API & Intermediet

Produk Kita

Sugeng rawuh ing perusahaan kita

  • nilai kita
  • inovasi
  • pengalaman

Hebei Senton minangka perusahaan dagang internasional profesional ing Shijiazhuang. Bisnis utama kalebu Insektisida Rumah Tangga, Pestisida, Veterinary, Kontrol Lalat, API & Intermediet. Produk kasebut kalebu saka bahan mentah nganti produk rampung, saka formula tunggal nganti formula campuran. Produk bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan tuku. Kita setya nyedhiyakake produk sing paling cocog lan layanan sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan para pelanggan sing terus berkembang.

Hebei Senton minangka perusahaan dagang internasional profesional ing Shijiazhuang. Bisnis utama kalebu Insektisida Rumah Tangga, Pestisida, Veterinary, Kontrol Lalat, API & Intermediet. Produk kasebut kalebu saka bahan mentah nganti produk rampung, saka formula tunggal nganti formula campuran. Produk bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan tuku. Kita setya nyedhiyakake produk sing paling cocog lan layanan sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan para pelanggan sing terus berkembang.

Hebei Senton minangka perusahaan dagang internasional profesional ing Shijiazhuang. Bisnis utama kalebu Insektisida Rumah Tangga, Pestisida, Veterinary, Kontrol Lalat, API & Intermediet. Produk kasebut kalebu saka bahan mentah nganti produk rampung, saka formula tunggal nganti formula campuran. Produk bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan tuku. Kita setya nyedhiyakake produk sing paling cocog lan layanan sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan para pelanggan sing terus berkembang.

kita bakal njamin sampeyan tansah njaluk
asil paling apik.

  • case_ico
  • case_ico
  • case_ico
  • case_ico

paling anyar warta & blog

ndeleng liyane
  • Permintaan global kanggo paraquat ...

    Nalika ICI ngluncurake paraquat ing pasar ing taun 1962, wong ora bakal bisa mbayangake yen paraquat bakal ngalami nasib sing kasar lan kasar ing mangsa ngarep. Herbisida spektrum luas non-selektif sing apik banget iki kadhaptar ing dhaptar herbisida paling gedhe nomer loro ing donya. Turun iku tau isin...
    maca liyane
  • Rizobacter ngluncurake bio-see ...

    Bubar, Rizobacter ngluncurake Rizoderma, biofungisida kanggo perawatan wiji kedele ing Argentina, sing ngandhut trichoderma harziana sing ngontrol patogen jamur ing wiji lan lemah. Matias Gorski, biomanager global ing Rizobacter, nerangake yen Rizoderma minangka fungisida perawatan wiji biologi ...
    maca liyane
  • Klorothalonil

    Chlorothalonil lan fungisida protèktif Chlorothalonil lan Mancozeb minangka fungisida protèktif sing metu ing taun 1960-an lan pisanan dilapurake dening TURNER NJ ing awal 1960-an. Chlorothalonil dilebokake ing pasar ing taun 1963 dening Diamond Alkali Co. (banjur didol menyang ISK Biosciences Corp. Jepang)...
    maca liyane