banner
banner
banner

kita bakal njamin sampeyan
tansah entuk paling apik
asil

Goleki conto lan buku gambar gratisGO

Hebei Senton minangka perusahaan dagang internasional profesional ing Shijiazhuang, China. Bisnis utama kalebu Insektisida Rumah Tangga, Pestisida, Dokter Hewan, Kontrol Fly, API & Penengah. Ngandelake mitra jangka panjang lan tim sing berpengalaman. Kita setya nyedhiyakake produk sing paling cocog lan layanan paling apik kanggo memenuhi kebutuhan para pelanggan. Integritas, Pengabdian, Profesi, Efisiensi minangka prinsip dhasar, yaiku syarat-syarat nindakake bisnis. Kita nindakake tumindak etis kaliber paling dhuwur ..

about_us

njelajah kita layanan utama

Integritas, Pengabdian, Profesi, Efisiensi minangka prinsip dhasar, yaiku syarat-syarat nindakake bisnis.

kita saran kanggo milih
keputusan sing bener

  • angka kita
  • inovasi
  • pengalaman

Exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl aliquip ex ea commodo non habent claritatem insitamconse quat duis autem Exerci tation.

Exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl aliquip ex ea commodo non habent claritatem insitamconse quat duis autem Exerci tation.

Exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl aliquip ex ea commodo non habent claritatem insitamconse quat duis autem Exerci tation.

kita bakal njamin sampeyan bakal entuk
asil paling apik.

  • 1000

    Misi

    Misi kita yaiku ngupayakake kualitas superlatif, supaya terus maju.
  • 30

    Kerja sama

    Sugeng Rawuh ing pabrik. Muga-muga bisa kerja sama win-win karo sampeyan.
  • 640

    Pangembangan

    Perusahaan kita mesthi fokus ing pangembangan pasar internasional.
  • 302

    Tim

    Kita duwe tim profesional terlatih khusus sing ngurus kualitas lan pasokan sing tepat wektu.
  • case_ico
  • case_ico
  • case_ico
  • case_ico

paling anyar studi kasus

apa ngomong wong

  • project_img
    Siprus lau CEO ing Google INC
    John pancen nulungi lan ngladeni para profesional kanthi komunikasi tanpa cacat. Kita mesthi bakal tuku saka dheweke maneh. Matur suwun dhukungan!
  • project_img
    Siprus lau
    John pancen nulungi lan ngladeni para profesional kanthi komunikasi tanpa cacat. Kita mesthi bakal tuku saka dheweke maneh. Matur suwun dhukungan!

Enquiry kanggo dhaptar rega

Wiwit didegake, pabrik kita wis ngembangake produk kelas pertama kanthi ngetrapake prinsip kualitas luwih dhisik. Produk kami wis entuk reputasi apik ing industri lan dipercaya ing antarane pelanggan anyar lan lawas ..

kirim saiki

paling anyar warta & blog

ndeleng liyane
  • Fungisida kedele: opo yo ...

    Aku pisanan mutusake nyoba fungisida ing kedelai ing taun iki. Kepiye aku ngerti fungisida sing nyoba, lan kapan aku kudu ngetrapake? Kepiye aku bakal ngerti yen mbantu? Panel penasihat panen bersertifikat Indiana sing njawab pitakon iki kalebu Betsy Bower, Ceres Solutions, Lafayette; Jamie Bultemei ...
    maca liyane
  • Mabur

    Fly, (order Diptera), salah sawijining serangga sing akeh ditandhingake kanthi nggunakake mung sepasang swiwi kanggo mabur lan nyuda pasangan swiwi nomer loro dadi tombol (diarani halteres) sing digunakake kanggo keseimbangan. Tembung mabur umume digunakake kanggo meh kabeh serangga mabur cilik. Nanging, ing entomolog ...
    maca liyane
  • Resistensi Herbisida

    Resistensi herbisida nuduhake kemampuan warisan biotipe ganja kanggo urip ing aplikasi herbisida sing gampang disebabake populasi asli. Biotipe minangka klompok tanduran ing sawijining spesies sing nduweni sipat biologis (kayata resistensi tumrap herbisida ...)
    maca liyane