inquirybg

Kabar

  • The strongest cockroach killer in history! 16 kinds of cockroach medicine, 9 kinds of active ingredient analysis, must be collected!

    Pembunuh kecoa paling kuat ing sejarah!16 jinis obat kecoa, 9 jinis analisis bahan aktif, kudu diklumpukake!

    Musim panas, lan yen kecoak akeh, kecoak ing sawetara panggonan malah bisa mabur, sing malah bisa nyebabake.Lan kanthi owah-owahan jaman, kecoak uga berkembang.Akeh alat mateni kecoa sing dakanggep gampang digunakake bakal kurang efektif ing tahap sabanjure.Iki minangka ...
    Waca liyane
  • Teach you to use florfenicol, it is amazing to treat pig disease!

    Ajar sampeyan nggunakake florfenicol, iku apik tenan kanggo nambani penyakit babi!

    Florfenicol minangka antibiotik spektrum sing amba, sing duweni efek nyandhet sing apik kanggo bakteri Gram-positif lan bakteri negatif.Mulane, akeh peternakan babi sing kerep nggunakake florfenicol kanggo nyegah utawa nambani babi ing kasus penyakit sing kerep.lara.Staff Veterinary saka sawetara peternakan babi nggunakake super-do ...
    Waca liyane
  • Fipronil, what pests can it treat?

    Fipronil, hama apa sing bisa diobati?

    Fipronil minangka insektisida sing utamane mateni hama kanthi keracunan weteng, lan nduweni sifat kontak lan sistemik tartamtu.Ora mung bisa ngontrol kedadeyan hama kanthi uyuh foliar, nanging uga bisa ditrapake ing lemah kanggo ngontrol hama lemah, lan efek kontrol fipron ...
    Waca liyane
  • What pests can pyriproxyfen prevent?

    Omo apa sing bisa dicegah pyriproxyfen?

    Pyriproxyfen kemurnian dhuwur yaiku kristal.Umume pyriproxyfen sing kita tuku ing urip saben dina cair.Cairan kasebut diencerke karo pyriproxyfen, sing luwih cocog kanggo panggunaan tetanèn.Akeh wong ngerti babagan pyriproxyfen amarga iki.Iki minangka insektisida sing apik banget, utamane mengaruhi transfo ...
    Waca liyane
  • Tilmicosin is almost the same in raw materials, how to distinguish the difference between them?

    Tilmicosin meh padha ing bahan mentah, kepiye carane mbedakake bedane?

    Penyakit ambegan babi tansah dadi penyakit kompleks sing nyebabake pamilik peternakan babi.Etiologi rumit, patogen beda-beda, prevalensi nyebar, lan pencegahan lan kontrol angel, sing nyebabake kerugian gedhe ing peternakan babi.Ing taun-taun pungkasan, penyakit pernapasan peternakan babi asring ...
    Waca liyane
  • How to operate to make glyphosate weed completely?

    Kepiye cara ngoperasikake gulma glifosat kanthi lengkap?

    Glyphosate minangka herbisida biocidal sing paling akeh digunakake.Ing sawetara kasus, amarga operasi sing ora bener dening pangguna, kemampuan herbisida glifosat bakal suda banget, lan kualitas produk bakal dianggep ora puas.Glyphosate disemprotake ing godhong tanduran, lan prinsip ...
    Waca liyane
  • What is the “moth”? Fast breeding, difficult to prevent.

    Apa "moth"?Cepet breeding, angel kanggo nyegah.

    Moth rakus ing padang rumput kalebu lepidoptera, sing wiwitane disebar ing Amerika.Utamane disebabake jagung, beras lan grascomb liyane.Ing sapunika nêmpuh nagari kula, sarta wontên dhaerah ingkang sumêbar, rêrêgêd gêgês rakus ing suket wau, sarta panganipun kathah.Karo ...
    Waca liyane
  • Chlorfenapyr can kill a lot of insects!

    Chlorfenapyr bisa mateni akeh serangga!

    Ing musim iki saben taun, akeh hama sing metu (bug tentara, Spodoptera littoralis, Spodoptera litura, Spodoptera frugiperda, lan liya-liyane), nyebabake karusakan serius kanggo panen.Minangka agen insektisida spektrum sing amba, chlorfenapyr nduweni efek kontrol sing apik kanggo hama kasebut.1. Ciri-ciri c...
    Waca liyane
  • Beauveria bassiana has great potential for market development in my country

    Beauveria bassiana duweni potensi gedhe kanggo pangembangan pasar ing negaraku

    Beauveria bassiana kalebu kulawarga Alternaria lan bisa dadi parasit ing luwih saka 60 jinis serangga.Iki minangka salah sawijining jamur insektisida sing akeh digunakake ing omah lan ing luar negeri kanggo ngontrol hama biologis, lan uga dianggep minangka entomopatogen kanthi pangembangan paling kuat ...
    Waca liyane
  • Weather factors for the effectiveness of Ethephon

    Faktor cuaca kanggo efektifitas Ethephon

    Pelepasan etilena saka larutan ethephon ora mung ana hubungane karo nilai pH, nanging uga ana hubungane karo kahanan lingkungan njaba kayata suhu, cahya, kelembapan, lan liya-liyane, mula kudu digatekake babagan masalah iki sing digunakake.(1) Masalah suhu Dekomposisi ethephon tambah ...
    Waca liyane
  • Do you really use abamectin, beta-cypermethrin, and emamectin correctly?

    Apa sampeyan nggunakake abamectin, beta-cypermethrin, lan emamectin kanthi bener?

    Abamectin, beta-cypermethrin, lan emamectin minangka pestisida sing paling umum digunakake ing budidaya kita, nanging apa sampeyan ngerti sifat asline?1, Abamectin Abamektin minangka pestisida lawas.Wis ana ing pasar luwih saka 30 taun.Kok saiki isih makmur?1. Insektisida...
    Waca liyane
  • Genetically modified insect-resistant crops will kill insects if they eat them. Will it affect people?

    Tanduran tahan serangga sing diowahi sacara genetis bakal mateni serangga yen dipangan.Apa bakal mengaruhi wong?

    Napa tanduran tahan serangga sing diowahi sacara genetis tahan kanggo serangga?Iki diwiwiti kanthi panemuan "gen protein sing tahan serangga".Luwih saka 100 taun kepungkur, ing pabrik ing kutha cilik Thuringia, Jerman, para ilmuwan nemokake bakteri kanthi fungsi insektisida ...
    Waca liyane