inquirybg

Babagan Kita

SENTON

Hebei Senton minangka perusahaan dagang internasional profesional ing Shijiazhuang, China. Bisnis utama kalebu Insektisida Rumah Tangga, Pestisida, Dokter Hewan, Kontrol Fly, API & Penengah. Ngandelake mitra jangka panjang lan tim sing berpengalaman. Kita setya nyedhiyakake produk sing paling cocog lan layanan paling apik kanggo memenuhi kebutuhan para pelanggan. Integritas, Pengabdian, Profesi, Efisiensi minangka prinsip dhasar, yaiku syarat-syarat nindakake bisnis. Kita nindakake tumindak etis sing kaliber paling dhuwur. HEBEI SENTON, Mitra sing bisa dipercaya, ayo padha kerja bareng kanggo masa depan sing luwih apik!

rr

Sejarah :

2004: Shijiazhuang Euren trading co., Ltd. didegaké minangka salah sawijining perusahaan impor & ekspor swasta pertama ing China.

2009: Senton internasional winates dibentuk ing Hongkong minangka ekspansi bisnis lan pangowahan permintaan ing pasar.

2015: Hebei Senton perdagangan internasional co., Ltd. mentas didegake ing Shijiazhuang Hebei China, diinvestasikan dening Euren (CHINA) lan Senton (HK) kanggo ngembangake pasar internasional.

csm_ocean_freight_-_Copy_01_8fa4347c63

Kemajuan Pengiriman:

Sistem Pasokan: Regulasi digawe kanggo mesthekake kualitas produk amarga materi penting kanggo produksi, prosedur inspeksi ditampa, inspeksi materi dibutuhake lan aplikasi bahan sing nduweni kualifikasi mung kasedhiya sawise dikonfirmasi.

Sistem Manajemen Produksi: Regulasi digawe kanggo mesthekake kualitas produk amarga materi penting kanggo produksi, prosedur inspeksi ditampa, inspeksi materi dibutuhake lan aplikasi bahan sing nduweni kualifikasi mung kasedhiya sawise dikonfirmasi.

Sistem QC: Ngrampungake prosedur cadangan data elektronik,

Sistem pengepakan

Sistem persediaan: Nalika prosedur panriman dilanjutake, Staff ing gudang kudu mriksa kanggo konfirmasi label kasebut kondhisi apik lan isi label standar karo informasi lengkap, Priksa prosedur kudu dileksanakake kanggo ngonfirmasi bahan kasebut ora kena lembab utawa rusak dening cacing miturut perbandingan tuku sheet inspeksi lan COA saka supplier kalebu informasi jeneng produk, spesifikasi, jumlah, jumlah batch lan informasi saka supplier. Staff ing gudhang duwe wewenang nolak bahan sing didiskualifikasi lan menehi informasi marang sing tanggung jawab tuku.

Sistem inspeksi sadurunge dikirim

Sistem sawise-sales

Sistem Manajemen Produksi

Sistem QC

Sistem pengepakan

Sistem persediaan

Sistem inspeksi sadurunge dikirim

Sistem sawise-sales

Banner_3
h

Sampeyan bisa ngubungi kita nganggo cara ing ngisor iki.

certifitace (1)
certifitace (4)
certifitace (3)
certifitace (2)