inquirybg

Produk Pestisida Kanggo Pyriproxyfen

Katrangan singkat:

Produk JenengPyriproxyfen

CAS No.95737-68-1

Katon: Bubuk


Detail Produk

Tag Produk

Info Dhasar

Jeneng Produk Pyriproxyfen
CAS No. 95737-68-1
MF C20H19NO3
MW 321.37
File MOL 95737-68-1.mol
Titik lebur 45-47 ° C
Kapadhetan 1.32

Info Tambahan

Kemasan:  20KG / Drum, utawa minangka sarat Custimised
Produktivitas:  500 ton / wulan
Merek:  SENTON
Transportasi:  Samodra, Lahan , Udara
Papan Asal:  Cina
Sertifikat: ISO9001
Kode HS: 2933399026
 Pelabuhan:  Shanghai, Qingdao, Tianjin

Katrangan Produk

Pyriproxyfen sing ditemokake efektif tumrap macem-macem jinis arthropoda yaiku eter benzyl ngganggu pengatur pertumbuhan serangga. Iki minangka analog hormon remaja sing anyar insektisida, kanthi kegiyatan transfer panyerapan, keracunan sing kurang, terus-terusan tahan dawa, keamanan panen, kurang keracunan kanggo iwak, ora ana pengaruh sing signifikan ing karakteristik lingkungan ekologis. Kanggo whitefly, serangga skala, ngengat, cacing tentara, Spodoptera exigua, pear psylla, thrips, lan liya-liyane duwe pengaruh sing apik, nanging produk mabur,nyamuk lan hama liyane duwe pengaruh apik efek kontrol.

In Mice Rats And Dogs

Ora larut aseton: Maks. 0,5%

Formulasi 95% TC, 100g / l EC, 5% ME

Nyegah obyek Thrips, Planthopper, Mlumpat tanduran, Cacing tentara Beet, Cacing tentara Tembakau, Fly, Nyamuk Cara tumindak Serangga Regulator Wutah

Keracunan LD50 oral oral akut oral kanggo tikus> 5000 mg / kg.

Kulit lan mripat LD50 perkutan akut kanggo tikus> 2000 mg / kg. Ora iritasi ing kulit lan mripat (terwelu). Ora sensitiser kulit (marmut).

Inhalasi LC50 (4 jam) kanggo tikus> 1300 mg / m3.

ADI (JMPR) 0,1 mg / kg bw [1999, 2001].

4

6

1

 

Nalika mbukak produk iki, perusahaan isih nggunakake produk liyane, kayata Efektif Insektisida Agrochemical Imidacloprid, Fly Killing Efek Apik Thiamethoxam, Pyriproxyfen Insektisida Agrochemical ,Regulator Pertumbuhan Tanduran lan sapanunggalane.Perusahaan kami minangka perusahaan dagang internasional sing duwe pengalaman sugih, yen sampeyan wareg karo produk, hubungi kita sanalika bisa ditemokake.

 

16

17

Nggolek Produsen & Suplier Tikus lan Asu Tikus sing cocog? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Pyriproxyfen sing Mengaruhi Ati dijamin kualitas. Kita Pabrik Asal-Usul China sing mengaruhi Umume Serangga Muda. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita