inquirybg

Insektisida Pyrethroid Insecticide Pyrethroid Imiprothrin

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Imiprothrin 

No CAS.:72963-72-5

Bobot Formula:318,37 g · mol

Formula Molekuler: C17H22N2O4


Detail Produk

Tag Produk

Info Dhasar

Pjeneng roduct: Imiprothrin
CAS NO : 72963-72-5
Kemasan: 25KG / Drum, utawa minangka sarat Custimised
Produktivitas:  1000tons / taun
Merek:  SENTON
Transportasi:  Samodra, Udara
Papan Asal:  Cina
Sertifikat: ISO9001
Kode HS: 29339990012
 Pelabuhan:  Shanghai , Tianjin , Qingdao

Katrangan Produk

Pyrethroid Imiprothrin yaiku piretroid Insektisida. Iki minangka bahan kanggo sawetara komersial lan konsumeninsektisidaproduk kanggo keperluan njero ruangan. Wis Ora Ana Keracunan tumrap Mamalia, nanging bisa ditrapake kanggo mabur kontrol. Iki efektif tumrap kecoa, tong banyu, semut, iwak perak, jangkrik lan laba-laba, lan liya-liyane.


Pyrethroid Imiprothrin Insecticide

4

6

10

Iki jenis Pestisida madya wis ora efektif ing Kesehatan Masyarakat.Ora larut ing banyu, larut ing pelarut organik kayata aseton, xilen lan metanol. Sampeyan bisa tetep kualitas apik nganti 2 taun ing suhu normal. Nalika mbukak produk iki, perusahaan isih nggunakake produk liyane, kayata nyamuk Pembunuhan Laris, Obat Nyamuk, Penengah Kimia Medis, insektisida alami, Semprotan Serangga lan sateruse. Perusahaan kami minangka perusahaan dagang internasional profesional, kita bisa nyedhiyani produk lan layanan sing berkualitas.

1

17

Nggolek Produsen & supplier Insektisida Pyrethroid Imiprothrin? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Insektisida Pyrethroid Synthetic dijamin kualitas. We are China Origin Factory of High Quality Pyrethroid Imiprothrin. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita