inquirybg

Diflubenzuron Insektisida Agrochemical Kanggo Agrochmical

Katrangan singkat:

Jeneng ProdukDiflubenzuron

CAS No.35367-38-5

Katon:Bubuk


Detail Produk

Tag Produk

Info Dhasar

Jeneng Produk Diflubenzuron
CAS No. 35367-38-5
MF C14H9ClF2N2O2
MW 310,68 g · mol − 1
Kelarutan ing banyu 0,08 mg / L
Kelarutan ing pelarut liyane DMSO: 12 g / 100 g; Acetone 0,615 g / 100 g

Info Tambahan

Kemasan: 25KG / Drum, utawa minangka sarat Custimised
Produktivitas:  300 ton / wulan
Merek:  SENTON
Transportasi:  Samodra, Lahan , Udara
Papan Asal:  Cina
Sertifikat: ISO9001
Kode HS: 3808911900
 Pelabuhan:  Shanghai, Qingdao, Tianjin

Katrangan Produk

Insektisida Agrochemical DiflubenzuronyaikuInsektisidasakabenzoylureakelas. Iki digunakake kanggo ngatur alas lan kanggo tetanduran kanggo ngontrol hama serangga kanthi milihngengat ulat tendha alas,boll weevil,ngengat gipsi, lan jinis liyane sakamoths. Iki digunakake digunakake minangka Pembunuhan Laris ing India kanggo kontrol saka larva lemut dening panguwasa Kesehatan Publik.Diflubenzuron yaiku a insektisida benzamida digunakake ing alas lan tanduran sawah kanthi selektif ngontrol serangga lan parasit. Spesies serangga target utama yaiku ngengat gipsi, ulat tendha alas, pirang-pirang ngengat cemara lan weevil boll.

Control Of Fleas And Blowfly Larvae

4

6

Kanggo ngontrol macem-macem serangga mangan godhong ing alas, ornamen kayu lan woh. Kontrol hama utama ing katun, kacang kedele, jeruk, teh, sayuran lan jamur. Uga ngontrol larva lalat, lemut, belalang lan walang migrasi. Digunakake minangka ektoparasitida wedhus kanggo ngontrol kutu, kutu lan larva blowfly. Amarga selektivitas lan degradasi kanthi cepet ing lemah lan banyu, diflubenzuron ora duwe utawa mung menehi pengaruh cilik marang mungsuh alam saka macem-macem spesies serangga sing mbebayani. Properti kasebut cocog kanggo dilebokake ing program kontrol integral. Diflubenzuron efektif ing 25-75 g / tumrap serangga panganan godhong ing alas, ing konsentrasi 0,01-015% tumrap moth codling, panambang godhong lan serangga mangan godhong liyane ing woh ndhuwur; ing konsentrasi 0,0075-0,0125% tumrap tungau karat jeruk ing jeruk; kanthi dosis 50 · 150 gagainst sawetara hama ing katun (katun bulus katun, cacing tentara, cacing godhong), kacang kedele (kompleks kedelai kacang kedelai) lan jagung (cacing tentara). Nalika ngoperasikake produk iki, perusahaan isih nggunakake produk liyane, kayataPenengah Medis, Semprotan Serangga, Sabun Insektisida , Insektisida kluwarga, kesehatan masyarakat lan sapanunggalane.

16

17

 

Nggolek Produsen & Suplier Larva Blowfly Larva sing cocog? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Kontrol Serangga Wide Range dijamin kualitas. We are China Origin Factory of A Benzamide Insecticide. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita