inquirybg

Insektisida Efektif Piperonyl Butoxide PBO

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Info Dhasar

Model Ora.: No CAS: 51-03-6

Katon: Cairan

Sumber: Hormone serangga

Keracunan Dhuwur lan Kurang: Keracunan Reagen

Mode: Insektisida Sistemik

Efek Toksikologi: Tindakan Khusus

Info Tambahan

Kemasan: 25kg / drum

Produktivitas: 300ton / wulan

Merek: Senton

Transportasi: Samodra, Udara

Papan Asal: Digawe ing China

Kemampuan Pasokan: 300ton / wulan

Sertifikat: ISO9001

Kode HS: 2932999014

Pelabuhan: Pelabuhan Shanghai

Katrangan Produk

Klorida butoxide piperonyl sing ora bahaya (PBO) minangka senyawa organik sing digunakake minangka komponen saka Pestisidaformulasi. Iki solid putih waxy. Iki bisa ditrapake Sinergis . Yaiku, sanajan ora duwe kegiyatan pestisida dhewe, bisa nambah kekuatan tartamtupestisida kayata karbamat, pyrethrins, pyrethroids, lan Rotenone. Iki minangka turunan safisole semisintetik.

Jeneng Produk PBO
CAS No. 51-03-6
Formula kimia C19H30O5
Massa molar 338,438 g / mol
Kapadhetan 1,05 g / cm3
Titik didih 180 ° C (356 ° F; 453 K) ing 1 mmHg
Titik lampu kilat 170 ° C (338 ° F; 443 K)

Household Harmless Piperonly Butoxide

4

10

Kelarutan: Ora larut ing banyu, nanging larut ing akeh pelarut organik kalebu minyak mineral lan dichlorodifluoro-methane.
Stabilitas: Lampu lan sinar ultraviolet stabil, tahan hidrolisis, ora korosif.
Keracunan: Tikus LD50to oral akut luwih saka 11500mg / kg Tikus LD50to oral akut yaiku 1880mg / kg. Jumlah penyerapan jangka panjang sing aman kanggo pria yaiku 42ppm.
Migunakake:Piperonyl butoxide (PBO) minangka salah sawijining sinergi paling apik kanggo nambah efektivitas pestisida. Ora mung bisa nambah efek pestisida luwih saka sepuluh kaping, nanging uga bisa nambah wektu efek. PBO digunakake ingtetanen, perlindungan kesehatan lan panyimpenan kulawarga. Iki mung efek super sing sahInsektisida digunakake kanggo kebersihan panganan (produksi panganan) dening Organisasi Kebersihan PBB.

Nalika mbukak produk iki, perusahaan isih nggunakake produk liyane, kayata Penengah Kimia Medis, Kontrol Fly, Obat Kesehatan, Dinotefuran lan sapanunggalane.

1

17

Nggolek Produsen & pemasok Piperonly Butoxide Omah Apik Omah sing ideal? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh PyrethroidSinergis Insektisidadijamin kualitas. Kita Pabrik Asal China sing Bisa Sinergis Piperonly Butoxide. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita