inquirybg

Serangga Pembunuh Serangga Esbiothrin 93% TC PBO

Katrangan singkat:

Jeneng Produk: Esbiothrin

CAS No.: 28434-00-6

Katon:Cairan

MF:C19H26O3


Detail Produk

Tag Produk

Info Dhasar

Jeneng Produk Esbiothrin 
CAS No. 28434-00-6
Penampilan Cairan
MF C19H26O3
MW 302,41
Titik Didih 386,8
Kapadhetan 1.05g / mol

Info Tambahan

Kemasan: 25KG / Drum, utawa minangka sarat Custimised
Produktivitas: 500 ton / taun
Merek: SENTON
Transportasi: Segara, Udara , Land
Papan Asal: Cina
Sertifikat: ICAMA, GMP
Kode HS: 2918300017
Pelabuhan: Shanghai, Qingdao, Tianjin

Katrangan Produk

Es-biothrinyaiku a pyrethroid paling apik Insektisida, kanthi spektrum kegiatan sing wiyar, tumindak kanthi kontak lan ditondoi dening a efek ngalahake kuwat.Es-biothrinyaiku aktif ing serangga mabur kanthi cepet lan nyusup, khusus lemut, mabur, tawon, tanduk, kecoak, kutu, serangga, semut, lsp.Es-biothrindigunakake ing pabrik insektisida kloso, koil lemut lan emanator cair,Es-biothrinbisa digunakake dhewe utawa dikombinasikake karo insektisida liyane, kayata Bioresmethrin, Permethrin utawa Deltamethrin lan nganggo utawa tanpa Sinergis (Piperonyl butoxide) ing solusi.Insektisida Kimia Pestisida Panas, efektif Insektisida Agrochemical Imidacloprid, serangga pyrethorid Cypermethrin uga produk kita.Yen sampeyan butuh produk, hubungi kami. Perusahaan kami minangka perusahaan internasional internasional sing profesional.

Top Quality Insecticide Esbiothrin

Aplikasi: Wis tumindak mateni kuatlan tumindak mudhun kanggo serangga kayata lemut, ngapusi, lsp. Luwih becik tinimbang tetramethrin. Kanthi tekanan uap sing cocog, ditrapake kanggo koil, tikar lan cairan penguap.

Dosis sing Diusulake: Ing koil, konten 0,15-0,2% sing diformulasikan karo jumlah agen sinergis; ing tikar lemut elektro-termal, isi 20% sing diformulasikan kanthi pelarut, propelan, pangembang, antioksidan, lan aromatizer sing tepat; ing persiyapan aerosol, isi 0,05% -0,1% sing diformulasi karo agen mematikan lan agen sinergis.

Keracunan: LD oral akut50 nganti tikus 784mg / kg.

HEBEI SENTON minangka perusahaan dagang internasional profesional ing Shijiazhuang, China. Bisnis utama kalebuAgrochemicals, API & Penengah lan bahan kimia dhasar. Ngandelake mitra jangka panjang lan tim, kita duwe komitmen kanggo nyedhiyakake produk sing paling cocog lan layanan paling apik kanggo memenuhi kebutuhan para pelanggan.

 

Nggolek Produsen & supplier Esbiothrin Insektisida Kualitas Terbaik? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Tumindak CepetKesehatan MasyarakatInsektisida dijamin kualitas. We are China Origin Factory of Liquid Insecticide Esbiothrin. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita