inquirybg

Obat Nyeri Koil Transfluthrin Pyrethroid

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk Transfluthrin
CAS No. 118712-89-3
Penampilan Kristal tanpa warna
MF C15H12Cl2F4O2
MW 371.15 g · mol − 1
Kapadhetan 1,507 g / cm3 (23 ° C)
Titik lebur 32 ° C (90 ° F; 305 K)
Titik didih 135 ° C (275 ° F; 408 K) ing 0,1 mmHg ~ 250 ° C ing 760 mmHg
Kelarutan ing banyu 5,7 * 10−5 g / L
Kemasan:  25KG / Drum, utawa minangka sarat Custimised
Produktivitas:  500 ton / taun
Merek:  SENTON
Transportasi:  Segara, Udara , Land
Papan Asal:  Cina
Sertifikat:   ICAMA, GMP
Kode HS: 2918300017
 Pelabuhan:  Shanghai, Qingdao, Tianjin

Katrangan Produk

Transfluthrin yaiku a pyrethroid tumindak cepet Insektisida kanthi terus-terusan kurang.Nduwe formula molekul C15H12Cl2F4O2.Transfluthrin bisa digunakake ing lingkungan njero ruangan mabur, nyamuk, mothes lan kecoak.Iki minangka zat sing relatif molah malih lan tumindak minangka agen kontak lan inhalasi.Transfluthrin yaiku a efektif lan kurang beracun insektisida piretroidkanthi spektrum kegiatan sing jembar. Nduwe fungsi inspirasi, pembunuhan kontak lan penolakan sing kuat. Aktivitas kasebut luwih apik tinimbang allethrin. Bisakontrol Kesehatan Masyarakat omolan hama gudang kanthi efektif. Wis aefek ngalahake kanthi cepet ing dipteral (contone nyamuk) lan kegiatan sisa sing dawa kanggo kecoa utawa bug. Bisa dirumusakeminangka koil nyamuk, kloso, kloso. Amarga uap sing dhuwur ing suhu normal, Transfluthrin uga bisa digunakake ing pabrikinsektisida produk nggunakake njaba lan lelungan.

Jeneng Produk Transfluthrin
CAS No. 118712-89-3
Penampilan Kristal tanpa warna
Formula kimia C15H12Cl2F4O2
Massa molar 371,15 g · mol1
Kapadhetan 1,507 g / cm3 (23 ° C)
Titik lebur 32 ° C (90 ° F; 305 K)
Titik didih 135 ° C (275 ° F; 408 K) ing 0,1 mmHg ~ 250 ° C ing 760 mmHg
Kelarutan ing banyu 5,7 * 10−5 g / L
Kelarutan ing hexane, isopropanol, toluene, dichloromethane larut

Mosquito Coil Used Insecticide

5

10

Panyimpenan: Disimpen ing gudang sing garing lan berventilasi kanthi bungkus sing disegel lan adoh saka kelembapan. Nyegah bahan saka udan supaya ora larut sajrone transportasi.

Imidacloprid, Azamethiphos, Methoprene, Diflubenzuron lan liya-liyane uga bisa ditemokake ing perusahaan kita. Kita bisa nyedhiyakake produk sing berkualitas kanthi rega sing cukup, yen sampeyan butuh produk, hubungi kami.

1

17

Nggolek Produsen Insectisida Digunakake Nyamuk Nyamuk? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Lingkungan Indoor nglawan lalat dijamin kualitas. Kita Pabrik Asal-Usul China Nyegah Hama Panyimpenan higienis. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita