inquirybg

Heptafluthrin mateni hama ing lemah?

Katrangan singkat:

Jeneng Produk:Heptafiuthrin

 

Katon:Bubuk

 

Formula Molekuler : C17H14ClF7O2

 

No CAS.:79538-32-2

 


Detail Produk

Tag Produk

Info Dhasar

Jeneng Kimia Heptafiuthrin
CAS No. 79538-32-2
Formula Molekuler C17H14ClF7O2
Bobot Formula 418,74 g / mol
Titik lebur 44,6 ° C
Tekanan Uap 80mPa (20 ℃)

Info Tambahan

Katrangan Produk

Kemasan: 25KG / Drum, utawa minangka sarat Custimised
Produktivitas:  1000 ton / taun
Merek:  SENTON
Transportasi:  Samodra, Lahan , Udara , Kanthi Ekspres
Papan Asal:  Cina
Sertifikat: ISO9001
Kode HS: 3003909090
 Pelabuhan:  Shanghai, Qingdao, Tianjin

Jeneng Cina: Sevoflurane;2,3,5,6 - papat fluor - 4 - methyl benzyl (Z) - (1 rs, 3 rs) - 3 - (2 - chloro - 2 telung isi fluor - c - 1 - alkenyl) - 2, 2 - ester asam karboksilat dimetil siklopropane.

Produk iki minangka bahan kimia bubuk utawa kristal kristal putih utawa meh putih.Formula molekul yaiku C17H14ClF7O2.Meh ora larut ing banyu.Simpen ing wadhah udara ing papan sing adhem lan asri.Simpen adoh saka oksidan lan adoh saka cahya ing 2-10 C.Pyrethroid Insektisida minangka jinis insektisida lemah, sing bisa ngontrol Coleoptera, lepidoptera lan sawetara hama diptera.12 ~ 150g (A · I.)/ HA bisa nyegah lan ngontrol hama lemah kayata astragalus chinensis, kumbang goldneedle, kumbang scarab, beetle cryptopathic beetle, macan lemah, borer jagung, mabur tangkai gandum Swedia, lsp.Granule lan cairan digunakake ing jagung lan bit.Cara aplikasi fleksibel lan bisa diolah nganggo peralatan umum kayata granulator, aplikasi topsoil lan furrow utawa perawatan bibit.

Supaya adoh saka oksida, cahya, panas, asam kuat, dhasar kuwat.

Simpen ing wadhah udara ing papan sing adhem lan asri.Simpen adoh saka oksidan lan adoh saka cahya ing 2-10 C.

Kita uga duwe produk liyane.

Nggolek Produsen & supplier Metode Aplikasi Fleksibel sing becik? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Insektisida Lemah dijamin kualitas. We are China Originally Factory of Almost Insoluble in Water. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita