inquirybg

Pestisida Biologis Insektisida Kulawarga Meperfluthrin

Katrangan singkat:

Jeneng Produk Meperfluthrin

CAS No.: 352271-52-4

Katon:Cairan


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk Meperfluthrin
CAS No. 352271-52-4
Penampilan Cairan
MF C17H17CI2F4O3
MW 415.20g / mol
Lebur Titik
72-75

 

Kemasan  25KG / Drum, utawa minangka sarat Custimised
Produktivitas 500 ton / taun
Merek SENTON
Transportasi Segara, Udara , Land
Papan Asal Cina
Sertifikat   ICAMA, GMP
Kode HS 2933199012
 Pelabuhan Shanghai, Qingdao, Tianjin

 

Katrangan Produk

Meperfluthrin aktif Insektisidanglawan domba domestik lan pipi. Yaikua efektif banget nghirup lan insektisida jinis tag ing mabur nyamuk kanthi ngalahake banget nanging rada beracun. Asring ditambah minangka a zat aktif lemut, nanging duwe sawetara kerusakan awak manungsa.

Jeneng Produk Meperfluthrin
CAS NO. 352271-52-4
MF C17H16Cl2F4O3
MW 415.2067528
File Mol 915288-13-0.mol

 

High Effective Insecticide Material

4

10

Penampilan: Cairan kuning nganti coklat tuwa bebas saka prekara sing adoh.Nalika mbukak produk iki, perusahaan isih nggunakake produk liyane, kayata nyamuk Pembunuhan Laris, Rajapati diwasa,Sinergis lan sapanunggalane.

Hebei Senton minangka perusahaan dagang internasional profesional ing Shijiazhuang. Nalika nggunakake produk iki, perusahaan isih nggunakake produk liyane, kayata Putih Azamethiphos Bubuk, Wit Woh Insektisida Kualitas Banget, Insektisida Efisiensi Cepet Cypermethrin lan terus. Yen sampeyan butuh produk, hubungi kami.

1

15

17

Nggolek Produsen & supplier Insektisida Efektif Efektif sing apik? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Meperfluthrin Kualitas Mutu Kanggo Repeller Nyamuk dijamin kualitas. Kita Pabrik Asal-Usul China sing Insektisida Mbebayani Kualitas Tinggi. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita