inquirybg

Nindakake Serangga Agrokimia Insektisida Cepet

Katrangan singkat:

Jeneng Produk: Imiprothrin

CAS No.: 72963-72-5

MF:C17H22N2O4

MW:318,37 g · mol − 1


Detail Produk

Tag Produk

Info Dhasar

Jeneng Produk Imiprothrin
CAS No. 72963-72-5
Formula kimia C17H22N2O4
Massa molar 318,37 g · mol − 1
Kapadhetan 0,979 g / mL
Titik Didih 375,6 ℃

Info Tambahan

Kemasan: 25KG / Drum, utawa minangka sarat Custimised
Produktivitas:  500 ton / taun
Merek:  SENTON
Transportasi:  Segara, Udara , Land
Papan Asal:  Cina
Sertifikat: ICAMA, GMP
Kode HS: 2918300017
 Pelabuhan:  Shanghai, Qingdao, Tianjin

Katrangan Produk

Tumindak Cepet Insektisida Materi Imiprothrin ngasilake banget sambung cepetn kemampuan nglawan serangga omah, kanthi kecoa sing kena pengaruh paling parah. Imiprothrin ngontrol serangga kanthi kontak lan kegiatan racun lambung. Tumindak kasebut kanthi nglumpuhake sistem saraf serangga. Efektif tumrap akeh hama, kalebu Roaches, Waterbugs, Semut, Silverfish, jangkrik lan laba-laba.

Imiprothrin bisa digunakake kanggo kontrol serangga ing Panganggone ing njero ruangan, non-panganan (omah-omah omah, area non-panganan restoran, sekolah, gudang, hotel).

 

Jeneng Produk Imiprothrin
CAS No. 72963-72-5
Formula kimia C17H22N2O4
Massa molar 318,37 g · mol1
Kapadhetan 0,979 g / mL

 

Fast Acting Insecticide Material Imiprothrin

4

10

Properti: Produk teknis yaiku a cairan berminyak kuning emas. Ora larut ing banyu, larut ing pelarut organik kayata aseton, xilen lan metanol. Sampeyan bisa tetep kualitas apik nganti 2 taun ing suhu normal.

Keracunan: LD oral akut50 nganti tikus 1800mg / kg

Lamaran: Iki digunakake kanggo ngontrol kecoa, semut, perak, jangkrik lan laba-laba lsp efek ngalahake kuwat ing kecoak.

Spesifikasi: Teknis90%

HEBEI SENTON minangka perusahaan dagang internasional profesional ing Shijiazhuang, China. Bisnis utama kalebu Agrochemicals,API& Penengah lan bahan kimia dhasar. Ngandelake mitra jangka panjang lan tim, kita duwe komitmen kanggo nyedhiyakake produk sing paling cocog lan layanan paling apik kanggo memenuhi kebutuhan para pelanggan.Nalika mbukak produk iki, perusahaan isih nggunakake produk liyane, kayata Kesehatan Masyarakat, Obat Kesehatan, Dinotefuran, Pembunuh Larva Nyamuk, Semprotan Serangga lan sateruse.

2

16

17

Nggolek Produsen & Pemasok Bahan Insektisida Aktif Cepat sing ideal? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Control Pest Stick Pest dijamin kualitas. We are China Origin Factory of Pest Control Fly Killer Organic Chemical. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita