inquirybg

Dimefluthrin Kanggo Dupa Obat Nyamuk

Katrangan singkat:

Jeneng Produk: Dimefluthrin

CAS No.: 271241-14-6

PenampilanCairan


Detail Produk

Tag Produk

Info Dhasar

Jeneng Produk Dimefluthrin
CAS No. 271241-14-6
Item Tes Asil Tes
Penampilan Kualifikasi
Assay 94,2%
Kelembapan 0,07%
Asam Gratis 0,02%

Info Tambahan

Kemasan: 25KG / Drum, utawa minangka sarat Custimised
Produktivitas:  500 ton / taun
Merek:  SENTON
Transportasi:  Segara, Udara , Land
Papan Asal:  Cina
Sertifikat: ICAMA, GMP
Kode HS: 2918300017
 Pelabuhan:  Shanghai, Qingdao, Tianjin

Katrangan Produk

Bahan baku koil nyamuk kemurnian dhuwur DEET minangka obat serangga sing umume digunakake ing kulit utawa sandhangan, supaya ora nyuda serangga nresep.

1. DEET nduwe spektrum kegiatan sing jembar, efektif a obat anti nyamuk(Culicidae - Nyamuk (Kulawarga)), mabur cokotan, chigger, kutu lan kutu

2. DEET kasedhiya minangka produk aerosol kanggo aplikasi kanggo kulit lan sandhangan manungsa,

produk cair kanggo aplikasi kulit lan sandhangan manungsa, lotion kulit, impregnasi bahan (kayata andhuk, gelang gelang, taplak meja), produk sing wis digunakake kanggo digunakake kewan lan produk sing kadaptar kanggo digunakake ing permukaan.

High Purity Mosquito Coil Raw Material

Panyimpenan: Disimpen ing gudang sing garing lan berventilasi kanthi bungkus sing ditutup lan ora asor. Nyegah bahan saka udan yen ora larut sajrone transportasi.

Nalika mbukak produk iki, perusahaan isih nggunakake produk liyane, kayata Penengah Kimia Medis, Kontrol Fly, Obat Kesehatan, Dinotefuran, Kesehatan Masyarakat lan sapanunggalane.HEBEI SENTON minangka perusahaan dagang internasional profesional ing Shijiazhuang, China. Bisnis utama kalebu Agrochemicals,API& Penengah lan bahan kimia dhasar. Ngandelake mitra jangka panjang lan tim, kita duwe komitmen kanggo nyedhiyakake produk sing paling cocog lan layanan paling apik kanggo memenuhi kebutuhan para pelanggan.

Nggolek Produsen & Pemasok Bahan Baku Koil Kemurnian Tinggi sing ideal? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Pestisida Pupuk Kimia lan Insektisida dijamin kualitas. We are China Origin Factory of Dimefluthrin 94% TC KanggoKontrol Nyamuk. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita