inquirybg

Regulator Pertumbuhan Senyawa Sintetis Ethephon

Katrangan singkat:

Jeneng produkEthephon

CAS No.80844-07-1

Formula Molekuler:C2H6ClO3P

Bobot molekul: 144,49 g / mol


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk Ethephon
CAS No. 80844-07-1
MF C2H6ClO3P
MW 144,49
File Mol 16672-87-0.mol
Titik lebur 70-72 °
Titik didih 265 °
Kapadhetan 1,2000
Temp panyimpenan 2-8 ° C
Formulir Bubuk

 

Kemasan  25KG / Drum, utawa minangka sarat Custimised
Produktivitas 1000 ton / taun
Merek SENTON
Transportasi Samodra, Udara
Papan Asal Cina
Sertifikat  ISO9001
Kode HS 29322090.90
 Pelabuhan Shanghai, Qingdao, Tianjin

Katrangan Produk

Ethephon minangka senyawa sintetis Regulator Pertumbuhan Tanduraning jaringan tanduran. sing bisa bosok dadi etilena. Iki bisa nembus menyang kabeh jaringan tanduran kanggo ningkatake mateng pra-panen, mbantu panen lan promosi mateng sawise panen, ningkatake mateng ing woh-wohan ndhuwur, woh-wohan alus, sereal kayata gandum, beras, tembako katun, tomat, bit gula, bit pakan lan kopi, mbantu panen woh lan woh wohan beri.

Be Used In Plant Tissues Ethephon

4

5

1

Kita duwe pengalaman sugih ing ngekspor, lan duwe produk layanan sawise lan kualitas rega sing cukup, yen sampeyan butuh produk, hubungi kami. Yen ora,Dokter Hewan Penengah,Penengah Kimia Medis, Dinotefuran Kimia,Imidacloprid Bubuk uga bisa ditemokake ing situs web kita.

2

16

17

Nggolek ideal Digunakake ing Pabrik Tisu Ethephon & Supplier? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Penetrates Ing Tanduran Ethephon dijamin kualitas. We are China Origin Factory of Decomposes Into Ethylene. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita