inquirybg

Rimsulfuron Herbisida Sulfonylurea

Katrangan singkat:

Jeneng produkRimsulfuron

CAS No.122931-48-0

Katon: Bubuk


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Kimia Rimsulfuron
CAS No. 122931-48-0
MF C14H17N5O7S2
MW 431.4g / mol
Titik lebur 176-178° C
Vmeksa apour 1.5×10-6Pa25° C)

 

Kemasan:  25KG / Drum, utawa minangka sarat Custimised

 

Produktivitas:  1000 ton / taun

 

Merek:  SENTON

 

Transportasi:  Samodra, Udara

 

Papan Asal:  Cina

 

Sertifikat:  ISO9001

 

Kode HS: 29335990.13
 Pelabuhan:  Shanghai, Qingdao, Tianjin

 

Katrangan Produk

Rimsulfuron yaiku nyedhiyakake kegiatan residual maksimal ing lingkungan sing adhem lan bahan organik sing kurang, yaiku putih kristal bubuk. Wis Aktivitas residual lemah sing cukup kanggo njaga kebon sing resik nganti ditandur. Bisa dadi digunakake kanggo taunan utawa gramineae perennial lan suket godhong jembar ing kebon jagung.Yen digunakake, ora ana efek sing ala ing panen pungkasan, nanging ora cocog kanggo jagung, jagung lengket, lan pertanian.Aman kanggo jagung,utamane kanggo jagung musim semi.Lan wis Ora Ana Keracunan tumrap Mamalia, lan ora ana pengaruhe Kesehatan Masyarakat.

Inhibiting The Formation Of Isoleucine

4

5

6

1

Perusahaan kami Hebei Senton minangka perusahaan dagang internasional profesi ing Shijiazhuang.Kita duwe pengalaman sugih ing ngekspor.Yen sampeyan butuh produk, hubungi kami.Penengah Kimia Medis,Sinergis Saddle,Kristal Serpihan Fosfor,Klorida Hydroxylammonium Kanggo Methomyl uga bisa ditemokake ing situs web kita.

15

16

17

Nggolek Nyegah Formasi Produsen Isoleusin & supplier? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Asam Asam Leucine Valine Amino Essential dijamin kualitas. Kita Pabrik Asal China Kanggo Divisi Sel lan Wutah Tanduran. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita