inquirybg

Antibiotik Antibiotik Polipeptida Mutu

Katrangan singkat:

Produk :Enramisin

CAS Ora: 1115-82-5

Bobot Formula:2355.30 g / mol

Formula MolekulerC107H138Cl2N26O31


Detail Produk

Tag Produk

Info Dhasar

Pjeneng roduct: Enramisin
CAS NO : 1115-82-5
Kemasan: 25KG / Drum , utawa minangka sarat Custimised.
Produktivitas:  1000tons / wulan
Merek:  SENTON
Transportasi:  Samodra, Udara
Papan Asal:  Cina
Sertifikat: ICAMA, GMP
Kode HS: 2925190024
 Pelabuhan:  Shanghai , Qingdao , Tianjin

Katrangan Produk

Enramycin minangka sejenis antibiotik polipeptida sing kasusun karo asam lemak tak jenuh lan selusin asam amino. Iki diprodhuksi dening Streptomycesfungisida.Enramisin disetujoni kanggo ditambahake ing feed sing digunakake jangka panjang dening Departemen Pertanian ing taun 1993, amarga keamanan lan pengaruh sing signifikan duweni efek anti-bakteri sing kuat tumrap bakteri gram positif, mekanisme antibakteri nyandhet sintesis tembok sel bakteri. Iki nduweni aktivitas bakteri sing kuat tumrap Clostridium sing mbebayani ing usus, Staphylococcus aureus, Streptococcus lan liya-liyane.

A Kind of Polypeptide Antibiotics

Nalika mbukak produk iki, perusahaan isih nggunakake produk liyane, kayata Sinergis Saddle,Dinotefuran Bubuk,Pestisida Acetamiprid Methomyl,Imidacloprid Bubuk,Kegiatan Kontak King Quenson Insektisida lan sapanunggalane.

 

Nggolek Jenis lan Produsen Antibiotik Polipeptida? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Produksi dening Streptomyces Fungisida dijamin kualitas. Kita Pabrik Asal China sing Efektif Anti-Bakteri Kuat. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita