inquirybg

Spinosad Insektisida Fungisida Luar Biasa

Katrangan singkat:

Produk jeneng: Spinosad

Formula Molekuler: C41H65NO10

Bobot Formula731,96 g / mol

Katon: Bubuk


Detail Produk

Tag Produk

Info Dhasar

Produk jeneng:  Spinosad
CAS No. 131929-60-7
Formula Molekuler: C41H65NO10
Bobot Formula 731,96
File Mol 131929-60-7.mol
Sumber:  Hormone serangga
Mode:  Insektisida Sistemik

Info Tambahan

Kemasan:  25KG / Drum, utawa minangka sarat Custimised
Produktivitas:  1000 ton / taun
Merek:  SENTON
Transportasi:  Samodra, Udara
Papan Asal:  Cina
Sertifikat:  ISO9001
Kode HS: 29322090.90
 Pelabuhan:  Shanghai, Qingdao, Tianjin

Katrangan Produk

Spinosad minangka Insektisida, sing ditemokake ing spesies bakteri Saccharopolyspora spinosa. Spinosad wis digunakake ing saindenging jagad kanggo ngontrol macem-macem hama serangga, kalebu Lepidoptera, Diptera, Thysanoptera, Coleoptera, Orthoptera, lan Hymenoptera, lan liya-liyane. Iki dianggep minangka produk alami, mula disetujoni kanggo digunakake ing organik tetanendening pirang-pirang negara. Loro panggunaan spinosad liyane yaiku kanggo kewan ingon lan manungsa. Spinosad bubar digunakake kanggo ngobati kutu kucing, ing taring lan kucing. Iki uga luar biasaFungisida.

A Kind of Chemical Compounds

13

4

7

Perusahaan kami Hebei Senton minangka perusahaan dagang internasional profesional.Bisnis utama kalebu Agrokimia, API & Penengah lan bahan kimia dhasar. Ngandelake mitra jangka panjang lan tim, kita duwe komitmen kanggo nyedhiyakake produk sing paling cocog lan layanan paling apik kanggo memenuhi kebutuhan para pelanggan.Perusahaan kita isih operasi ing produk liyane, kayata Sulfonamide Medikamente,Penengah Kimia Medis,Ekstrak Herbal Standar lan sapanunggalane.

1

16

17

Nggolek Produsen & pemasok Senyawa Bahan Kimia sing ideal? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Bahan sing Ditemokake ing Spesies Bakteri dijamin kualitas. Kita minangka Pabrik Pengendali Asing China Macem-macem Hama Serangga. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita