inquirybg

Insomisida Ectoparasiticide Cyromazine

Katrangan singkat:

Jeneng Produk:Cyromazine

Penampilan:Kristal

CAS No.:66215-27-8


Detail Produk

Tag Produk

Info Dhasar

Jeneng Produk Cyromazine
Penampilan Kristal
Formula kimia C6H10N6
Massa molar 166,19 g / mol
Titik lebur 219 nganti 222 ° C (426 nganti 432 ° F; 492 nganti 495 K)
CAS No. 66215-27-8

Info Tambahan

Kemasan: 25KG / Drum, utawa minangka sarat Custimised
Produktivitas:  1000 ton / taun
Merek:  SENTON
Transportasi:  Samodra, Lahan , Udara , Kanthi Ekspres
Papan Asal:  Cina
Sertifikat: ISO9001
Kode HS: 3003909090
 Pelabuhan:  Shanghai, Qingdao, Tianjin

Katrangan Produk

Efisiensi Cepet Insektisida Cyromazine produk yaiku Regulator Wutah Serangga sing bisa digunakake minangka larvicides kanggo Kontrol Fly.Formulasi: Tech Cyromazine 98%, Cyromazine 1% Premix, Cyromazine 2% SG, Cyromazine 10% Premix, Cyromazine 50% SP, Cyromazine 50% WP, Cyromazine 75% SP, Cyromazine 75% WP.

Larvicide for Fly Control

Kasucian: 98% Min

Penampilan : Wêdakakêna kristal putih.

Titik lebur: 224-2260C

Jeneng kimia: N-siklopropil-1,3,5-triazine-2,4,6-triamin

Kategori produk: Wutah serangga sing ngatur reagen.

Formula Empiris: C6H10N6

Molekul WT: 166.2

CAS No..: 066215-27-8

Kemasan Biasa: 25Kgs / Dram.

Lamaran:

Produk Pertanian Insektisida Cypermethrin yaiku tuwuhan serangga khas sing ngatur reagen. Iki bisa uga minangka aditif pakan, sing kanthi efektif bisa mandhegake nomal serangga saka tahap larva. Amarga metode fungsi komponen sing aktif banget milih, bisa uga ora mbebayani serangga buatan nanging omo kaya lalat. Reagen iki bisa digunakake kanggo jinis farm minangka aditif pakan kanggo ngontrol tuwuhing lalat.Insektisida Pyrethorid Cypermethrin nduweni ciri khas saka efisiensi, keamanan, tanpa racun, ora ngrusak lingkungan, lan durung resistensi karo obat-obatan liyane. Mula, bisa ngontrol efek resisten kanthi efektif. Perusahaan kita perusahaan dagang internasional sing duwe pengalaman sugih. Yen sampeyan wareg karo produk, hubungi kita, kita bakal menehi produk lan layanan sing berkualitas.

Nggolek Control & Supplier Larva Dipteran sing cocog? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. KabehPembunuhan Lariskanggo Fly Control dijamin kualitas. Kita Pabrik Asal China ing Pupuk Ayam. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita