inquirybg

Racun Cyromazine Kanggo mateni mabur

Katrangan singkat:

Jeneng Produk:Cyromazine

Penampilan:Kristal

CAS No.:66215-27-8


Detail Produk

Tag Produk

Info Dhasar

Jeneng Produk Cyromazine
Penampilan Kristal
Formula kimia C6H10N6
Massa molar 166,19 g / mol
Titik lebur 219 nganti 222 ° C (426 nganti 432 ° F; 492 nganti 495 K)
CAS No. 66215-27-8

Info Tambahan

Kemasan: 25KG / Drum, utawa minangka sarat Custimised
Produktivitas:  1000 ton / taun
Merek:  SENTON
Transportasi:  Samodra, Lahan , Udara , Kanthi Ekspres
Papan Asal:  Cina
Sertifikat: ISO9001
Kode HS: 3003909090
 Pelabuhan:  Shanghai, Qingdao, Tianjin

Katrangan Produk

Cyromazine digunakake racun kanggo mateni mabur. Iki bubuk putih. Iki ngemot gangguan pertumbuhan sing tumindak khusus nglawan kabeh larva mabur, mula uga bisa uga Pembunuhan Laris lan Rajapati diwasa.Gampang digunakake,ora ana keracunan tumrap mammil, lan minangka larvisida granular sing larut ing banyu sing bisa langsung disiram ing buburan utawa disemprot sawise diencerke ing banyu. Pangobatan iki mungkasi larva berkembang sing pungkasane ngilangi siklus mabur mula mabur bakal diilangi. Larvisida Maggots nawakake efek residual sing dawa lan aman digunakake ing saindhenging ternak. Iki efekKontrol Hama Organik.

Cyromazine To Kill Flies

Produk iki minangka serangga sing khas wutah ngatur reagen. Iki bisa uga minangka aditif pakan, sing kanthi efektif bisa mungkasi tuwuhing serangga normal saka tahap larva. Amarga metode fungsi komponen sing aktif banget milih, mula ora bisa gawe piala tumrap serangga sing migunani nanging hama kaya fly. Reagen iki bisa digunakake kanggo jinis peternakan minangka aditif pakan kanggo ngontrol tuwuhing lalat. Iki nduweni ciri efisiensi, keamanan, tanpa racun, ora ngregeti lingkungan, lan ora bisa resistensi karo obat-obatan liyane. Mula, bisa uga ngontrol efek resisten kanthi efektif.Perusahaan kita minangka perusahaan dagang internasional profesional ing Shijiazhuang. Nalika mbukak produk iki, perusahaan isih nggunakake produk liyane, kayata Putih Azamethiphos Bubuk, Wit Woh Kwalitase Insektisida, Insektisida Efisiensi Cepet Cypermethrin, Kuning Cetha Methoprene Cairan and sateruse.Yen sampeyan butuh produk, hubungi kami, bakal menehi produk lan layanan sing berkualitas.

 

Nggolek Produsen & pemasok Langsung Cyromazine sing Cocog? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Wêdakakêna PutihPiramida insektisidadijamin kualitas. Kita Pabrik Asal China sing Ngontrol Hama Organik sing Efektif. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita