inquirybg

Serangga Organothiofosfat Azamethiphos

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Azamethiphos 

No CAS.: 35575-96-3

Katon: Bubuk


Detail Produk

Tag Produk

Info Dhasar

Pjeneng roduct: Azamethiphos
CAS NO : 35575-96-3
Kemasan: 25KG / Drum, 100G/BAG utawa minangka sarat Custimised
Produktivitas:  50tons / taun
Merek:  SENTON
Transportasi:  Samodra, Udara
Papan Asal:  Cina
Sertifikat: ISO 9001: 2015, GMP.
Kode HS: 29349990.21, 38089190.00
 Pelabuhan:  Shanghai , Tianjin , Qingdao

Katrangan Produk

Azamethiphos yaiku organothiofosfat Insektisida. Yaiku aDokter Hewan tamba ing peternakan iwak salmon Atlantik kanggo ngontrol parasit, landflies, mabur gangguan lan serangga crawling ing operasi ternak: kandhang, papan susu, piggeries, omah unggas, lan liya-liyane. Kita wis ngembangake dhewe Azamethiphosproduk, Azamethiphos 95% Tech, Azamethiphos 50% WP, Azamethiphos 10% WP lan Azamethiphos 1% GB. Azamethiphos ditemokake minangka bubuk kristalin abu-abu utawa werni kuning oranye ora ana warna.


Veterinary Drugused Azamethiphos

4

5


Sertifikat

Sertifikat ICAMA, Sertifikat GMP kasedhiya kabeh.

Jaminan Kualitas kanthi rega paling apik

Kualitas paling apik kanthi paling efektif minangka Alat Bunuh Diri kanggo Kontrol Fly.

Nyedhiyakake Rega sing wajar lan Kompetitif minangka perusahaan pemasaran Internasional kanggo pabrik kasebut.

 

Nalika mbukak produk iki, perusahaan isih nggunakake produk liyane, kayata nyamuk Pembunuhan Laris, dokter kewan, Penengah Kimia Medis, insektisida alami, Semprotan Serangga lan terus. HEBEI SENTON minangka perusahaan dagang internasional profesional ing Shijiazhuang, China. Bisnis utama kalebu Agrochemicals,API& Penengah lan bahan kimia dhasar. Ngandelake mitra jangka panjang lan tim, kita duwe komitmen kanggo nyedhiyakake produk sing paling cocog lan layanan paling apik kanggo memenuhi kebutuhan para pelanggan.

16

17

Nggolek Produsen & pemasok Azamethiphos Obat-obatan Kedokteran Hewan sing ideal? Kita duwe macem-macem pilihan kanthi rega sing bisa mbantu sampeyan kreatif. Kabeh Powder Kristal Tanpa Warni kanggo Abu-abu dijamin kualitas. Kita minangka Pabrik Serangga Crawling China ing Ternakan. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita